Македонски националисти

by Yugolancer


Posted on Wednesday, May 10, 2017Она што Македонските националисти суштински не го разбираат е дека нашите лидери се најблаго кажано недостојни да водат една држава.

Оној несреќен Груевски па и Заев ако сакате, се немаат степано 2 пати а немаат испукано ни 1 куршум во живот.

И сега они за "противници" ги имаат Тачи, Харадинај, Ахмети, Рама итн. кои се сериозни војници и се достојни во секоја смисла на зборот да водат држава/народ.

Голема среќа за нас е што оваа држава ја води некој однадвор инаку би се распаднала за 10 дена.


Copyright © ASPNETer 2006 - 2016